diary owner linkies pictures twitter instagram follow


Writter

Hello ppl. I'm a Alien from Exo planet. Part time as kpopper. Great planet full with 12 wolf that I love damn much. (Suho, Chen, Baekhyun, Luhan, Kris, Sehun, D.O, Tao, Kai, Xiumin, Lay, Chanyeol). Also Super Junior and others. Btw, Don't forget to leave your footstep.

LATEST TALES



CREDIT

© 2013 - Skins by Adila and basecode Mayra.
Back!!
Tuesday, February 3, 2015 | 0 Comments

classy

Ayo~!!
Assalamualaikum.
 Selamat petang.
Good evening.
 こんばんは。
안녕하세요.
ha~! 4 bahasa terus xD
hehehehe
dah masuk bulan February.
dekat calendar Zati penuh dengan mark.
bukan Mark Zuckerberg atau Mark Got7, okey.
Zati tanda banyak sangat sangat sangat!
4 Feb - birthday Fatin
14 Feb - birthday Aqilah
ya ya. Zati tahuu.
memang baaaanyak sangat! hehehe :3
tak ada laa banyak.
maaflaa sebab tak update lama sangat.
tahu korang tak kisah :3
bukannya busy. tapi tak teringat.
And dah lama tak sentuh laptop.
Ya laa. sekolah start cikgu terus bagi homework
lepas tu ada latihan merentas desa.
ni esok latihan sukantara pulakk.
alaaaa!! cikgu!!
dah laa ada extra class.
kalau tak pergi nanti kena panggil kat assembly T.T
ya ya. memang sekolah menengah memenatkan
tapi apa boleh buat.
ni pun teringat ada orang sent movie kat email.
kalau tak memang tak update jugak laa
adoii. mnyakitkan hati sungguhlaa.
sat sat 1 jam, lepas tu 5 jam, lepas tu 3 jam.
ni yang geram ni.
baru 191/983 MB.
ehh jap jap.
ni tak banyak sangat keaa?
emm, nak cancel ka?
tapi, adoiii!! 6 hrs left pulakk.
penipu sungguh laa --'
ok ok. boleh tekan butang pangkah.
 Zati mengarut banyak dah ni.
tapi best ^_^
mana taknya. 
layan lagu Taeyeon ni memang best.
kalau nak buat homework atau apa2, mesti buka lagu taeyeon.
serious best!! tadi nyanyi sampai tertidur.
ni baru bangun. taknak tidur awal sangat.
kalau terjaga satgi nak tidur susah
now, 257MB
palli palli!! 
ngantuk nyaaaa!!
umm, sekarang pukul 9
rasanya eloklaa stop menulis.
seeya!!