diary owner linkies pictures twitter instagram follow


Writter

Hello ppl. I'm a Alien from Exo planet. Part time as kpopper. Great planet full with 12 wolf that I love damn much. (Suho, Chen, Baekhyun, Luhan, Kris, Sehun, D.O, Tao, Kai, Xiumin, Lay, Chanyeol). Also Super Junior and others. Btw, Don't forget to leave your footstep.

LATEST TALES



CREDIT

© 2013 - Skins by Adila and basecode Mayra.
Tutorial: What is blog?
Sunday, July 15, 2012 | 0 Comments

Hye Korang! Hari ini Zati ada buat tuto.. ok.. what is blog? ada tak sesiapa yang kata begitu? mestilah ada.. zati lah tu! hahaha.. ini adalah betul.. first time jumpa laman web ini yeah.. laman web itu.. and, Zati mula tertarik. so, Zati kata apa itu blog? Okay.. baca dan fahami and ini bukan untuk newbie sahaja..

Blog ialah tempat kita menulis sesuatu, join ga and mengenali sesuatu.. untuk menulis.. jangan menulis sesuatu yang korang rasa mungkin akan menyakitkan hati seseorang.. yeah, Zati pernah buat gitu.. But mak Zati suruh delete.. join contest atau ga lak.. itu just untuk mengisi masa lapang kita.. dan kalau bernasib baik kita akan memenanginya atau bertambah follower.. menda apa tu follower? ha.. japgi yer.. eh? bosan eh? sabo la yer.. byak agi.. mengenali sesuatu lak.. maybe la kita dapat mengenali sesuatu contoh Zati dapat tahu tentang Kamera Lomo.. yeah.. Hah! fasal follower tadi.. kalau korang buka www.blogger.com kan, korang mesti terjumpa da perkataan 0 follower.. don't be sad! cuba buka pula blog korang.. ada button follower tak? kalau tak ada korang boleh ikut tuto ini.. and korang juga boleh follow blog orang.. apa kegunaanya follow ni? kalau rasa blog tu attractive follow.. lau rasa brguna macam ada tuto and lain-lain boleh follow.. kalau rasa kita kenal owner tu pun boleh follow.. nak follow? senag  saja.. caru button follow yang betulis follow.. dan cantikkan blog gi sini lak..

hah! panjang kan>? bye!