diary owner linkies pictures twitter instagram follow


Writter

Hello ppl. I'm a Alien from Exo planet. Part time as kpopper. Great planet full with 12 wolf that I love damn much. (Suho, Chen, Baekhyun, Luhan, Kris, Sehun, D.O, Tao, Kai, Xiumin, Lay, Chanyeol). Also Super Junior and others. Btw, Don't forget to leave your footstep.

LATEST TALES



CREDIT

© 2013 - Skins by Adila and basecode Mayra.
Contest Blog Siapa Yang Kawaii Tu?
Wednesday, October 3, 2012 | 10 Comments

Assalamualaikum! Hari ini, menjalani hari - hariku yang duka ini.. cewah! hah?! blog siapa yangv kawaii? blog Zati ke? rasanya tak sangat.. tapi, cuba nasib je lah.. ^^ hehhehe.. hadiah gempak kot! Nak tag Hanis dan Ili..okay, done! bye-bye all! ^^


Blogger cci said...

tq join...^_^ gud luck k..

 
Blogger Aina Sofea said...

Good luck ya ! http://ainasofeadiary.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

 
Blogger Azzah said...

gud luck..

 
Blogger AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

 
Blogger MISS Z BERCELOTEH said...

Selamat Pagi :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

 
Blogger Aimi Syahirah said...

Salam. Wah cantiknya blog ni!=) Suka tengok.^^ Jom join segmen saya!^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

 
Blogger Afifah Hayati said...

Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

 
Blogger rAIHan said...

singgah sini,,salam blogger ^^

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

 
Blogger mia yusof said...

dari contest yang same :) good luck ^^

 
Blogger cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

 

Post a Comment