diary owner linkies pictures twitter instagram follow


Writter

Hello ppl. I'm a Alien from Exo planet. Part time as kpopper. Great planet full with 12 wolf that I love damn much. (Suho, Chen, Baekhyun, Luhan, Kris, Sehun, D.O, Tao, Kai, Xiumin, Lay, Chanyeol). Also Super Junior and others. Btw, Don't forget to leave your footstep.

LATEST TALES



CREDIT

© 2013 - Skins by Adila and basecode Mayra.
Cik Lyeen's Giveaway
Monday, November 26, 2012 | 20 Comments

click banner cute se-cute Rilakkuma untuk join..

Aloha~
my new slogan..
hehehe..
Hari ini, Zati join ga..
hehehe..
lama tak post kan? 
hehehe.. (asyik hehehe je aq nih.. =.=')
ok! stop ayat merepek, merapu dan segala macam lagi lah!
kita kembali kepada syarat.. 
nak check dulu kot x patuhi..

Syarat-syarat penyertaan:
1. Follow blog Lyeen dan blog Ini(sudah boss! :D)
2. Like page sponsor Cik Lyeen Blogspot Com, Lyzawesome.blogspot.com, Raana Hijab dan Qaireen Qaisara Boutique..(udah.. syukur tak banyak)
3. Add Hijab Roses dan Intan Nazeer..(hmm, dah add.. Hijab Roses baru je confirm..)

Cara-cara penyertaan:

1. buat satu post yang bertajuk Cik Lyeen's Giveaway..(dah.. inila post tu..)
2. Copy dan paste banner di post korang.. (Zati rasa, mesti korang nampak dari awal kan..)
3. tag blogger.. (Zati tag Kak Enin.. eh! silap nama dan link.. Kak Ain.. she is my sista)
4. hantarkan link post korang di komen blog Cik Lyeen's..(jap.. nak abiskan post ni dahulu..)

syarat simple-mimple je kan!
ayat jenis apa lah yang aq tulis.. =.='

Hadiah-hadiah :
Tudung Bawal Balqis/RosesSyria Balqis/RosesShawl Half Moon SakuraShwal Half Moon Rose Shawl TiaraShawl SophieTudung ChiffonTudung Bawal PelangiTudung Bawal CheckersTudung Bawal BeadsTudung Bawal PrintedSyria Chiffon PashminaInner
Zati nak kasitahu korang, Zati nak semua adiah ni sebab Zati suka pakai shawl..

Tarik tutup penyertaan: 31st December 2012(cepat join! lambat kang..)
bye..





Blogger !em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

 
Blogger Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama..
jemput singgah dan tinggalkan jejak di blog sy pula :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

jom join segmen nie ..

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/holiday-giveaway-by-anis-and-fareesha_27.html

 
Blogger Mira Production said...

dari segmen yg sama..
dtg + follow..jom singgah ke blog mira pula http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger Farhah Nurhanis said...

Datang dari segmen yang sama . Blogwalking sambil follow . Jom ke blog Hanis pulak .

http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger Faqihah Husni said...

Good luck! :D

 
Blogger Iezwa Wawa said...

Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

 
Blogger secret of us said...

salam..^^

datang + follow dari segment yang same..

Jom ke blog saya..
http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

 
Blogger Fyzaa Chicc said...

Salam , Hi ! BW dari segmen yang sama , done follow your blog , niceeee !


http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger MisEyz BLurz said...

Aloha.Done follow ur blog.Keep in touch!^_^
http://miseyz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger Nur Syahira said...

drop comment here.....nice blog !! hehehe..

jom drop comment di entry sy ?tu kalau sudi lah... T_T
good luck yup ^_^


http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger Nur Insyirah ★ said...

Assalamualaikum :)
Good luck oke ? Jngan lupa jejalan di blog saya pulak yer ^_^

http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway.html

 
Blogger NURUL IZZATI said...

dari GA yang sama . jangan lupe singgah n follow blog zati ye ..:)

http://sicomotizati.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

follow me :)

 
Blogger Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

sila lah komen dari segmen yg sama..

 
Blogger Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

 
Blogger Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

tlg like juga entry tu ye :P

 
Blogger sahy said...

Datang dari segmen yg sama..jom datang blog kita pulokk~ http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

 

Post a Comment