diary owner linkies pictures twitter instagram follow


Writter

Hello ppl. I'm a Alien from Exo planet. Part time as kpopper. Great planet full with 12 wolf that I love damn much. (Suho, Chen, Baekhyun, Luhan, Kris, Sehun, D.O, Tao, Kai, Xiumin, Lay, Chanyeol). Also Super Junior and others. Btw, Don't forget to leave your footstep.

LATEST TALES



CREDIT

© 2013 - Skins by Adila and basecode Mayra.
Contest My Blog Superb by Fatimah Azzarah
Tuesday, November 6, 2012 | 2 Comments






Hye all! lama Zati tak join ga kan? ye lah, asyik ber-facebook je.. dalam facebook asyik promote blog je.. hehehe.. kawan Zati kata "Oit Zati! bila kau nak sambung /betul Ke Gedik?" hehehe(asyik gelak je budak ni) nantilah ye.. sekarang ni, pasal ga ni..
 Berkenaan syarat. simple, easy and, and, huh! and what ever jelah! okay ini syarat-syaratnya..
 1. Follow blog Fatimah Azzarah dan follow dan like sponsor..
(okay boss! no problemo.. :p broken english.. sponsor tu dh settle! malas nak printscreen.. kalau x like or share or follow kasitahu Zati ye)
2. buat entry tajuk 'Contest My Blog Superb by Fatimah Azzarah' dan letak banner kat entry korang dan link-kan ke sinii..
(hah! entrynya yang anda sedang baca ni lah.. banner comel tu kat atas..)
3. Tag 2 rakan blogger
(Nak tag Hanis and Husna ..)
4. Klik di Sini dan Sini..
(siap kapten! ^^)
5. letakkan link entry korang di sini..
(akan hantar)
6. Letak ID Facebook. Senang nak check !
(ok boss! id fb: http://www.facebook.com/zatiezzati)
tarikh tutp:  22/09/2012 - 22/11/2012 atau sehingga cukup 100 peserta

pemenang  dipilih melalui entry dan blog yang menarik.. (alamak! blog aq dah semak.. entry ni pun tah ape je :( )

nota comel:
Contest ini akan terbatal jika kurang daripada 100 peserta
UPDATED 
  1. Ada pertanyaan dari sahabat kita , kalo dua-dua blog nak join boleh ? Jawapan : boleh !
  2. Kalo dah join hot and super giveaway , boleh join contest my blog super ? Jawapan : sangatlah boleh !
  3. Kalo tak ada facebook atau blog boleh join ? Jawapan : tak pasti lagi  

Senarai Hadiah Contest My Blog Superb hadiah mmg best! x rugi join!

Blogger FaTiMah aZ-zArAh said...

salam.. thanks for join my contest or giveaway..tolong baca http://sicomel06.blogspot.com/2012/12/contest-my-blog-superb-dan-hot-and.html. ( UPDATED ) Gud luck !

 
Blogger shuhadaothman said...

Salam dear. Congrats! Nanti contact FB shu k. untuk tuntut hadiah. http://www.facebook.com/loveviolet.shud :)

 

Post a Comment