diary owner linkies pictures twitter instagram follow


Writter

Hello ppl. I'm a Alien from Exo planet. Part time as kpopper. Great planet full with 12 wolf that I love damn much. (Suho, Chen, Baekhyun, Luhan, Kris, Sehun, D.O, Tao, Kai, Xiumin, Lay, Chanyeol). Also Super Junior and others. Btw, Don't forget to leave your footstep.

LATEST TALES



CREDIT

© 2013 - Skins by Adila and basecode Mayra.
2013, tahun yg pelik dan menakutkan..
Tuesday, January 1, 2013 | 0 Comments

Aloha~~
loh, loh! kok aq nulis gitu sih?!
hahaha.. pengaruh sinetron..
x baik tau..
nnt org kta tak suka bahasa melayu..
x de lah.. saje - je..
aha!!
kenapa pelik? 
sebab kat facebook  dipenuhi ngan najis.. 
maaf sebab tak sopan ye..
takut?
UPSR!!
ah! bulan April nnt buat ic lah saye jawabnye..
ohoho.. tahun ini tahun ular..
Zati lahir tahun ular..
ah!
pilihan sekolah yg Zati nk masuk..

1. MRSM
2. SMKAP..
3. ntah..

mak Zati suruh minta sekolah lain gak.. 
takut tak dapat masuk mrsm..
iyelah mak, adik ikut..
my mum asked me before,"adik tak nak ke masuk kolej yayasan saad atau kolej tunku kurshiah??"
zati kata nak.. tp, boleh ke? oh ya! 
mak cakap, kolej tunku kurshiah tu untuk girls je..
\x silap, khalilah nk masuk.. 
ehmm,  tp, rasa mcm tak mauu ar..
jauh sgt.. and mesti dia nk student the besrt je an..
zati kan tak banyak sijil kokurikulum.. :(
huhuhu.. cediyh tau arkk..
korang doakanlah ye ..
k ah1
bai..