diary owner linkies pictures twitter instagram follow


Writter

Hello ppl. I'm a Alien from Exo planet. Part time as kpopper. Great planet full with 12 wolf that I love damn much. (Suho, Chen, Baekhyun, Luhan, Kris, Sehun, D.O, Tao, Kai, Xiumin, Lay, Chanyeol). Also Super Junior and others. Btw, Don't forget to leave your footstep.

LATEST TALES



CREDIT

© 2013 - Skins by Adila and basecode Mayra.
I miss you
Sunday, August 17, 2014 | 0 Comments

Untitled

hye all blogger! cehh. mcm laa ada org baca :3 uuu~ I don't care. diary pun start  dgn ayat  yg sama. lama kan x update? sejak berhenti sebab upsr terus rasa janggal nak menulis lagi. okeyy. i miss you. siapa? boyfriend? hahahahaa. nope. boyfriend or love other man is not my style. I miss my chingu of course. chingu? what's that? well, in english we call it friend. wait. let the pic explain the meaning to you.

True friends!

bagi Zati, selain family, kawan ialah insan yang sangat sangat sangat penting dalam kehidupan harian kita. apo pasal si Zati ni dok buat ayat gramatis pulokk ni? :3 perasan giloss eden. hahahaaa. Zati tengah rindu kawan - kawan Zati. ramai orang yg zati kenal sepanjang 13 tahun 4 bulan tiga hari :3 (kira tu) hahahahaa. and kebanyakkannya ialah kawan Zati. Zati sayang diorang. Zati sangat pentingkan persahabatan.

 bestfriend semasa tadika ada tiga orang. Ayuni, Puteri and Ezzati (me). nama tadika? panjang sangatlaa. ngehehee. gambar diorang? kitorang bertiga? aigoo. sorry laa. kalau bertiga freehair. klau sorang sorang, takut diorang x bagi. persahabatan kekal sampai sekarang. tapi yalaa. bila x contact lama sangat sekarang rasa macam stranger. that's why x berani nak letak gambar diorang. 

bestfriend sekolah rendah empat orang. ada yg kata enam, ada yang kata empat. bagi Zati empat cause kalau kemana - mana memang empat orang ni tak pernah terpisah. emm, Aznurul, Aqilah, Samira and Ezzati. salah seorang tu, ntah laa. ada konflik terjadi. so, kitorang dah x bercakap dengan dia. bukan apa, bila kitorang minx maaf (walaupun  bagi kitorang dia yang salah), dia main - main. dia tak cakap ya atau tak. gambar? okk

baju kuning az. sebelah samira. sebelah aqilah.

Aqilah Husna . ni gambar org lain. dia tudung merah
curi drpd gambar senior dia :3 Aznurul aishah

Samira. ni x curi. ni Zati punya, 
okayy, settle sekolah rendah. sekolah menengah? humm, yg tu Zati tak sedia lagi nak ttulis. tak berani jamin. apa lagi ea? ahaaa! kawan semasa permata pintar. emmm, should I? tak kott. walaupun masih kawan, tak bergaduh tapi dah lama tak contact. so rasa macam, ntah diorang ingat Zati lagi or x. diorang nak kawan dengan Zati lagi or tak, Zati tak tahu. terpulang kepada diorang. and yang lain pun sama. Ikut suka laa kawan dengan Zati ikhlas or tak. kita tak tahu kan, hati orang. yang penting, kita ikhlas berkawan dengan diorang. oh yaa! ada tak lagu terkini english or korean berkaitan dengan friendship? kalau ada tinggalkan di komen, ok? ;)