diary owner linkies pictures twitter instagram follow


Writter

Hello ppl. I'm a Alien from Exo planet. Part time as kpopper. Great planet full with 12 wolf that I love damn much. (Suho, Chen, Baekhyun, Luhan, Kris, Sehun, D.O, Tao, Kai, Xiumin, Lay, Chanyeol). Also Super Junior and others. Btw, Don't forget to leave your footstep.

LATEST TALES



CREDIT

© 2013 - Skins by Adila and basecode Mayra.
bosaaaannnnn!!
Monday, December 8, 2014 | 1 Comments

Listen

hai~
selamat petang (?) 
heol.
malam ni bosann sangat.
Zati skrg duduk di rumah tok cik Zati.
teman tokngah sbb mak chaq dgn tok cik xda kat Perlis
serious skrg ni booooosan sangat!
handphone ada tapi astro dgn wifi xdak mmg bosan.
ermm, bukannya wifi xdak tapi lembab.
macam, err. x payahlah nak sebut
baru pukul 9.
so nk buat apa skrg?
kalau dah wifi ni lambat apa pun xleh buat. 
ni tulis blog ni pun kena tunggu loading
heol!!
someone please help me!
gimme broadband T_T
dlm laptop ni game pun xdak.
esok ikut akk pi kerja pulokk.
aigoo. dia kerja aku yg kena ikut
asalnya nk download movie.
xpuun variety show.
tapi masalahnya, cakap jaa nak download tapi x download lagi.
sbb?
internet lembab --'
pendrive x bawak.
okeylaa. 
zati pergi dulu.
memandangkan xdak idea.
so bubyeee!! :(

Blogger ijad said...

salam ziarah

 

Post a Comment